Șapte pisici, salvate de „drumari” dintr-o parcare de pe DN 69. Pot fi adoptate

O cadă de baie, un frigider sau… șapte pisicuțe. Angajații de la DRDP Timișoara continuă să facă cele mai ciudate descoperiri în parcările din zonele de care răspund. Cele șapte pisici pot fi adoptate de luni încolo.

Șapte pisicuțe au fost găsite vineri, abandonate, într-o parcare de pe DN 69 Timișoara – Arad. În aceeași zonă, zilele trecută, angajații de la DRDP au găsit o cadă de baie. Vineri, captura supremă părea să fie un frigider aruncat de un „gospodar”. Dar n-a fost chiar așa.

„La întoarcerea pe traseu a echipei de la Districtul Orțișoara, a «apărut» și găleata în care se aflau cele șapte suflete. Pisicuțele sunt foarte mici și, momentan, vor fi îngrijite de colega noastră de la District. Cei care doresc să adopte micuțele pisici pot apela numărul de telefon de la Districtul Orțișoara – 0256-233.116, începând de luni, 2 august”, transmit reprezentanții DRDP.

Postarea are și un PS foarte adaptat întâmplărilor din ultima săptămână: „Drumul nu este nici coș de gunoi, nici cimitir pentru animale”.

About Post Author