Șapte mopeduri furate de doi puști

mopeduri

Doi băieți de 14 și 15 ani au fost săltați de polițiști, fiind bănuiți de furtul, în ultimele zile, a mai multe mopeduri din Timișoara și două comune. Șapte dintre ele au fost recuperate de oamenii legii.

În zilele de 12 și 13 iulie, la Secția 3 Urbană Timișoara și Secția 4 Rurală Peciu Nou au fost depuse trei sesizări ce vizau furtul a trei mopeduri. Polițiștii s-au mișcat repede și, în 13 iulie, i-au identificat pe cei doi potențiali hoți. Este vorba despre doi băieți de 14 și 15 ani.

„Polițiștii au recuperat cele trei mopeduri, dar au fost găsite și alte patru sustrase de pe raza municipiului Timișoara și a localității Șag, care au fost ascunse în diferite locații din Timișoara și Giarmata. Totodată, polițiștii au recuperat mai multe bunuri provenite din furturi și uneltele folosite la tăiere sistemelor de asigurare ale mopedurilor”, transmite IPJ Timiș.

Mopedurile erau furate din parcări noaptea, de pe stradă sau din fața imobilelor în care locuiau proprietarii lor. Au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii urmează să stabilească întreaga activitate infracțională a celor doi minori.

About Post Author