Salvat de jandarmi, după ce i s-a făcut rău pe stradă

jandarmi

Un bărbat din Timișoara a fost efectiv salvat de la moarte de o patrulă de jandarmi care a trecut pe lângă el. Omul se sprijinea de vitrina unui magazin, așa că jandarmii au chemat imediat Ambulanța. Totul s-a petrecut în cartierul Plopi.

Jandarmii de la Gruparea Mobilă au fost, efectiv, îngerii păzitori ai unui timișorean, într-un moment crucial pentru viața sa. Aflați în patrulare în Plopi, le-a atras atenția poziția bărbatului de 69 de ani. Acesta era rezemat de geamul unui magazin alimentar, cu capul aplecat. Jandarmii și-au dat seama repede că bărbatul este inconștient și au solicitat în sprijin un echipaj medical.

„Bărbatul nu prezenta semne vitale la momentul sosirii personalului medical și în urma resuscitării, care a durat peste 30 de minute, acesta a fost stabilizat. Asupra lui s-a descoperit portofelul, cu actul de identitate și o sumă de bani. În timp ce medicii încercau să îl readucă la viață, jandarmii l-au identificat și au ajutat-o pe fiica acestuia să ajungă la locul incidentului, înmânându-i bunurile tatălui său”, transmit cei la Gruparea de Jandarmi Mobilă.

După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat la spital.

About Post Author