Sabotage Festival, la a zecea ediție, până duminică

sabotage festival

A zecea ediție Sabotage Festival se desfășoară la acest sfârșit de săptămână, la MultipleXity și Escape Hub. Până duminică se întâmplă un mix de muzică electronică, tehnologie și experiență.

Sabotage este un festival alternativ de muzică electronică, tehnologie și experiență. Programul este unul diversificat, fiind împărțit între MultipleXity și Escape Hub.

În fiecare zi, între orele 18 și 23, sunt programate concerte live analogice, expoziții, un târg de viniluri și proiecții de filme documentare. Toate au loc la Muzeul Corneliu Miklosi. Expoziția din cadrul festivalului se numește „Prinde-mă din zbor” și reunește lucrările artiștilor Andrei Ganser, Covrig și Flavius Augustin, îndrumați de Mimi Ciora, din partea galeriei Indecis din Timișoara.

Târgul de viniluri aduce împreună sute de plăci de muzică din partea Lazy Hour Records din Oradea, Vinyl Court și Spinnin’ TiMe din Timișoara.

Programul de noapte, care se derulează între orele 0 și 6, la la Escape Hub, propune selecții de DJ/ hybrid, alături de video-proiecții. Genul de muzică abordat este techno.

Biletele sunt disponibile la poartă și includ accesul în ambele spașii. Biletul pentru o zi costă 30 lei, iar abonamentul pentru trei zile este 80 lei. Mai multe detalii găsiți AICI.

About Post Author