Sabin Bociu mai stă în Consiliul de Administrație de la CFR. Cel puțin până în august

sabin bociu

Adunarea Generală a Acționarilor a CFR SA a prelungit mandatul în CA al medicului veterinar Sabin Bociu, fost primar în Jebel. Acesta fusese numit în funcție în luna februarie, pentru patru luni.

Sabin Bociu mai stă cel puțin două luni la CFR. Mandatul său a fost prelungit până în 10 august. Fostul primar de Jebel a devenit membru în Consiliul de Administrație de la CFR SA în luna februarie. Mai mult decât atât, el a fost numit atunci administrator provizoriu al CFR SA, pe o perioadă de patru luni, cu posibilitate de prelungire până la șase luni, cu începere din februarie.

Bociu, care are zero experiență în transporturi, are o indemnizație brută lunară de 12.448 lei. În perioada 2000-2020 a fost primar al comunei Jebel și anterior lucrase la Direcția Agricolă. În 2020 a fost ales consilier județean pe listele PSD, renunțând la această funcție când a fost numit în CA-ul de la CFR. Ce îl recomandă pentru bunul mers al trenurilor nu se știe, dacă nu luăm în considerare apropierea de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Bociu spune despre el, în CV, că are putere de muncă și îl recomandă „leadership-ul”. De asemenea, are un nivel elementar în ceea ce privește utilizarea computerului.

About Post Author