21 ianuarie 2021

S-a trezit Nicolae Robu: Alin Nica trebuie să plece, în partid sunt și tineri capabili!

nicolae robu

A tăcut și nu prea de când a pierdut categoric alegerile pentru Primăria Timișoara, dar acum a răbufnit. Nicolae Robu spune că Alin Nica a distrus filiala PNL Timiș și că trebuie să plece. El invocă cele 10 procente în minus față de alegerile locale.

„În doar două luni și o săptămână, PNL Timiș condus de Alin Nica a scăzut cu 10,5% față de PNL Timiș condus de Nicolae Robu!!! Iată situația comparativă:
La nivelul jud. Timiș, în ansamblul său:

  • PNL Timiș, 27.09.2020, cu Nicolae Robu Președinte: 35.5%
  • PNL Timiș, 06.12.2020, cu Alin Nica Președinte: 25.0%

Concluzie de bun simț, dar și derivând din statut (scorul filialei este sub media PNL pe țară): Alin Nica, personaj dovedit total lipsit de caracter și de competență managerială, care în doar o lună a făcut praf organizația, creând tensiuni interne fără precedent, aducând în birourile județean și municipal oameni care n-au muncit niciodată pt PNL, ci doar au profitat de PNL, oameni care în precampania și campania pt locale, în înțelegere cu el, în timp ce eu îi făceam lui promovare (!!!), au postat pe paginile lor Facebook mesaje de genul «Votați “Dominic Fritz și Alin Nica», și chiar «Votați USR+PLUS», trebuie să plece din fruntea filialei”, a postat, luni, pe Facebook, Nicolae Robu.

Între „tinerii curați” și lipsa de caracter a celor promovați

Potrivit acestuia, partidul trebuie condus de „tineri deja cu suficientă experiență managerială, tineri a căror valoare este deja confirmată, nu doar autoproclamată, tineri curați, nu cu averi fabuloase făcute exercitând doar funcții publice sau cu alte păcate în cârcă -oricând aș putea să fac 3 nominalizări!-, tineri capabili să aducă în organizație armonie și încrederea cetățenilor”.

Una peste alta, Nicolae Robu bagă sub preș rezultatul său de la alegerile locale, când a fost învins fără drept de apel de Dominic Fritz la Primăria Timișoara. Apoi, fostul lider de filială nu precizează unde erau tinerii despre care vorbește pe vremea mandatului său. Nu de alta, dar, într-una dintre postările sale anterioare, Robu vorbea despre lipsa de caracter a unora dintre cei pe care i-a promovat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: