S-a terminat un șantier, începe altul! Ultimul din 2019 în centrul Timișoarei

Trafic

Încă nu e gata! SDM se apucă de lucru și pe alte străzi din zona centrală a Timișoarei. Mai exact, dinspre Piața Maria spre Spitalul de Copii. E posibil totuși ca traficul să nu fie închis complet.

Duminică dimineață a fost redeschisă circulația de la Podul Mihai Viteazul spre Bd. I.C. Brătianu și spre Bd. Republicii, dar și pe lângă Parcul Catedralei, înspre Mihai Viteazul. Traficul a fost închis de vineri, pentru ca SDM să poată termina asfaltarea și schimbarea bordurilor. Operațiunea era programată să dureze până luni dimineață, dar s-a terminat mai repede.

Încep însă alte lucrări, spun cei din PMT. Mai exact, va fi șantier pe Bd. 16 Decembrie 1989, pe lângă Parcul Central, și apoi spre stânga, spre Piața Regina Maria, la spitalul de copii. „Se va lucra spre Podul Maria și spre Spitalul de Copii, până la Bd. Republicii. Nu mai e mult de lucru. Se va lucra, de asemenea, și la trotuare”, au precizat reprezentanții PMT.

Rămâne de văzut dacă traficul va fi închis total sau va fi doar restricționat. S-a lucrat, în această vară, mai precis din cea de-a doua jumătate, în toată zona centrală a Timișoara: la Punctele Cardinale, pe Bd. Michelangelo și prin jurul clădirii primăriei, pe CD Loga. Ar mai trebui refăcute, până la venirea iernii, trotuarele care au, în marea lor majoritate, șanțuri în partea dinspre borduri.

About Post Author