Ruben Lațcău, despre vandalizarea mașinii lui Cosmin Tabără: E un gest susținut de fostul primar Robu

ruben lațcău

foto: Facebook / Ruben Lațcău

Reacție neașteptată a viceprimarului Ruben Lațcău, după anunțul făcut de colegul său de primărie, Cosmin Tabără. Acesta și-a găsit mașina vandalizată miercuri dimineață și a acuzat voalat anumite cercuri de interese, pe care nu le-a nominalizat.

Viceprimarul Cosmin Tabără a depus miercuri o sesizare la Poliția Municipiului Timișoara, după ce și-a găsit mașina vandalizată în fața casei. Tabără spune că gestul nu e întâlmplător și că vine din partea celor deranjați de atitudinea sa. „A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș.

Cosmin Tabără a primit un sprijin public neașteptat din partea colegului său de primărie, Ruben Lațcău.

„Am să spun eu ceea ce Cosmin evită să spună, dar este clar pentru toată lumea. Acest gest este unul susținut, dacă nu chiar și cerut, de fostul primar Robu și trupa sa de acoliți. O gașcă mânată de ură, foame de putere, sete după banul public, xenofobie și, să o spunem pe nume, tulburări cognitive. Cosmin este lipsit de respect pentru această gașcă de aciuiați a lui Robu, pentru că, dincolo de toate defectele sale, are curajul să-și asume datoria de lider politic al PNL și de a se asigura că partidul său nu ajunge din nou batistuța găștii lui Robu.

Cu toate dezacordurile pe care le avem, acest lucru îl găsesc a fi unul demn de tot respectul. Cultura politică a Timișoarei este una a toleranței. Avem opinii diferite, ne contrazicem, vedem pașii diferiți pentru aceleași ambiții ale Timișoarei, dar nu călcăm în picioare spiritul tolerant al acestui oraș. Rușine, domnule Robu! O nouă dovadă că locul dumneavoastră începe tot mai clar să fie în istorie. Una cu care nu ne mândrim”, a postat Lațcău, pe Facebook.

About Post Author