Robu, despre testele bebelușilor pozitivi: Probabil s-au infectat probele, dacă nu cumva e altceva

coronavirus

Teorie interesantă, dar fără bază în realitate, după cum recunoaște chiar autorul ei. Primarul Nicolae Robu spune că s-ar putea ca probele care au dat 10 bebeluși pozitivi la coronavirus să fi fost… infectate. Dar e posibil și altceva. Pentru că pe lume sunt destui ticăloși!

Zece bebeluși de la Maternitatea Odobescu, a Spitalului Municipal, au fost anunțați, săptămâna trecută, ca fiind infectați cu noul tip de coronavirus. Testele făcute ulterior au arătat că nouă dintre ei erau negativi. Cel de-al zecelea a fost confirmat pozitiv și este internat, alături de mama sa, și ea pozitivă, la Maternitatea Bega.

Primarul Nicolae Robu a comentat în stilul propriu situația. „Din cei zece bebeluși care la primul test au apărut ca fiind pozitivi, nouă de fapt nu au fost pozitivi. E greu de crezut că al zecelea a fost pozitiv. El și mama sa acum sunt pozitivi. E vorba de cei din Hunedoara, de la Lupeni. Între timp s-au înregistrat contacte și nimeni nu poate demonstra că virusul a fost luat din Maternitatea Odobescu (…) Cel mai probabil s-au infectat probele. Dacă nu cumva e altceva, pentru că la ticăloșia de care unii dau dovadă…”, a spus edilul-șef.

Întrebat ulterior pe ce se bazează când spune că probele ar fi putut fi contaminate, Robu a declarat că, de fapt, s-a referit la chestiuni generale. „Nu am exclus din exprimare asta. Am spus că atâta ticăloşie am întâlnit la unii oameni, inclusiv în această perioadă, în care ar trebui să fim cu toţii altfel. Chiar dacă răutatea e acolo la unii. Unii nu pot decât cu venin să trăiască, indiferent de împrejurări. Nu vreau să fac acuze. Doar că nimic nu pot exclude, după câte lucruri am ajuns să văd. După câte tipologii umane am ajuns să cunosc, spun umane, deşi sunt inumane”, a afirmat acesta.

About Post Author