25 ianuarie 2021

Robu, avertisment către timișoreni: Deja au început jafurile! Păziți-vă, oameni buni!

dna

Primarul Timișoarei este îngrijorat de „peisajul” uman urban pe care îl vede când traversează orașul. Nicolae Robu are un mesaj către timișoreni: fiți cu băgare de seamă, pentru că s-au întors acasă „infractori care au furat și au înșelat în fel și chip”.

În ultimele săptămâni, zeci de mii de oameni au revenit acasă în contextul epidemiei de coronavirus. De diferite îndeletniciri și condiții sociali, românii au căutat să se întoarcă alături de familii, unde le e mai ușor să treacă prin această perioadă. Nu toți însă ar putea fi mânați de cele mai bune intenții.

Primarul Nicolae Robu a simțit, în aceste condiții, nevoia să „spună lucrurilor pe nume” și să facă un apel către timișoreni. „Au venit, și eu spun lucrurilor pe nume, indivizi care nu s-au ocupat cu lucruri legale pe unde au fost și acum aici nu au din ce trăi. Știm bine că au existat diverse grupuri de infractori care au furat și au înșelat în fel și chip prin diverse țări. Ne-au făcut și o imagine foarte negativă nouă, ca popor.
Mulți dintre ei n-au fost în contact cu noi, ceilalți, mai ales în primii ani după revoluție. Atunci își închipuiau că așa om fi noi, românii, cum i-au văzut pe aceia, nu foarte mulți, dar suficient de mulți încât să ne creeze această imagine foarte negativă. Aceștia s-au întors, sunt aici, îi și vedem. Azi am văzut din mașină cel puțin trei la care sunt convins că nu mă înșel. Au fost și alții, dar acolo poate îi categorisesc eu eronat”, spune edilul șef.

Robu: Avem și persoane care sunt periculoase

Potrivit primarului Timișoarei, trebuie să fim cu ochii în patru în perioada următoare. „Deja au început jafurile! Păziți-vă, oameni buni! Aceste personaje nu au din ce trăi. Pe măsură ce trece timpul, probabil că își consumă tot ce au agonisit. Vor deveni un pericol în societatea noastră. Nu numai Covid – 19 este un pericol, avem și persoane care sunt periculoase. Vă rog să vă luați toate măsurile de protecție”, a conchis Nicolae Robu.

3 thoughts on “Robu, avertisment către timișoreni: Deja au început jafurile! Păziți-vă, oameni buni!

 1. Vrei să-i prindă bunica mea de 60 de ani?
  Unde mi se duc banii?
  De ce trebuie să-mi fac griji și pentru infractorii întorși ‘acasa’?
  De ce nu dați cu expulzarea pe ei?

  La fel cum ne-ați băgat pe toți în casă îi puteți băga și pe ăștia în pușcărie.

  Dacă nu ești în stare să-ți faci treaba de primar lasă pe altu că poți da și la sapă.

  Hai salut.

  Jalnic.

 2. Pentru acesti infractori trebu pedepse sadicie taiat mina degetele sau daca intra pe proprietàtea ta inpuscati in cap direct sau pedepse de 15 20 de ani dar la munci f grelr.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: