Ripensia Timișoara, scor de maidan cu Daco-Getica

ripensia

Ripensia Timişoara a înregistrat scorul etapei în Liga 2, după ce a trecut cu 7-2 de bucureştenii de la Daco-Getica, pe arena „Electrica”.

Formaţia lui Alexandru Pelici a început destul de timid jocul de pe teren propriu cu Daco-Getica, ceea ce a făcut posibil ca oaspeţi să deschidă scorul în minutul 12, după „capul” lui Răducanu. Spectatorii din tribună se gândeau cu groază la umilinţa suferită de Ripensia în ultimul joc disputat acasă, 0-5 cu CS Mioveni.

Până la urmă, s-au mai înscris 8 goluri, dar cele mai multe în poarta oaspeţilor, care au plecat din Timişoara cu satisfacţia marcării primului şi ultimului gol, celelalte 7 fiind marcate de Ripi, prin „tripla” lui „Albert Voinea. Acesta a egalat în minutul 27 şi a mai înscris de două ori în minutele 78 şi 80. Au mai fost și „dublele” lui Vlad Chira (min. 29, min. 75) şi Claudiu Apro (min.52, min 69). Ripensia Timişoara rămâne în zona periculoasă a clasamentului, dar a urcat pe locul 11, cu 16 puncte şi cu un golaveraj mai bun.

Şt. Dobre – C. Lungu, Tînc (T. Călin 70′), Apro (cpt.), C. Toma – Al. Popovici (Monea 65′), Al. Neagu, Burdeţ, Chera – Golda (M. Fotescu 58′), Alb. Voinea

About Post Author