Restricții de trafic pe șantierul de la Centura de Sud. Sute de muncitori pe teren / FOTO

Pe șantierul de la Centura de Sud se lucrează, în continuare, în ritm alert, semn că antreprenorul vrea să se încadreze în termenul care expiră în luna iulie. Miercuri vor fi întreruperi de trafic pe unul dintre segmente, fiindcă urmează să fie montate niște grinzi.

Atenție, șoferi! Miercuri, 20 martie, de la ora 10, în zona în care șantierul de la Centura de Sud se intersectează cu DJ 591, Timișoara – Sânmihaiu Român, sunt restricții de trafic.

„Vor fi montate patru grinzi , astfel că traficul va fi oprit cu intermitențe, timp de circa 20 de minute, pentru ridicarea fiecărei grinzi”, transmite DRDP Timișoara.

Peste 630 de muncitori s-au aflat, săptămâna trecută, pe șantierul Centurii d Sud, continuând ritmul de lucru în două schimburi, inclusiv pe timpul nopții. Pe mai multe segmente ale șoselei a fost pus un prim strat de asfalt. Pe lângă lucrările specifice la terasament, șanțuri, pasaje și poduri, s-a intervenit și la cele două parcări care vor fi pe traseu, la compactarea stratului de umplutură din balast, precum și la intersecția cu str. Trandafirilor din Giroc.

***

Șantierul de la Centura de Sud a fost reluat în iulie 2023 și trebuie terminat în 12 luni. Lucrează asocierea SA & PE Construct SRL (lider) – Spedition UMB – Tehnostrade SRL, care va primi 383,8 milioane lei, fără TVA. Tirrena Scavi a lăsat șantierul în decembrie 2022, la un progres de puțin peste 58%.

About Post Author