Restricții de trafic pe drumul spre Săcălaz

săcălaz

E nevoie de reparații urgente la rosturile de dilatație de pe pasajul CF de pe DN59A, spre Săcălaz. Primăria Timișoara, administratorul acestui tronson, le execută și închide traficul.

Primăria Timişoara a preluat, în 2017, de la Ministerul Transportului Drumul Naţional 59A, tronsonul de la km 3+170-la km 4+400, inclusiv pasajul CF. Este vorba despre drumul spre Săcălaz. Acum, reprezentanții PMT anunță că, în urma verificărilor din teren, s-au constatat defecţiuni majore la rosturile de dilataţie. Acestea puneau în pericol desfăşurarea în condiţii de siguranţă a circulaţiei, fiind necesară o intervenţie de urgenţă, într-o primă etapă, pentru remedierea provizorie a defecţiunii apărute.

„Pentru a permite realizarea lucrărilor la rosturile de dilataţie, Comisia de Circulaţie a municipiului Timişoara a aprobat restricţionarea circulaţiei pe pasaj, în zilele de 14 și 16 august, de la ora 7 dimineaţa până la ora 24”, transmit cei de la PMT. Rosturile urmează să fie înlocuite, dar încă nu se știe când vor fi făcute aceste lucrări. (sursa foto: www.verdepentrubiciclete.ro)

About Post Author