Restaurant Marele zid chinezesc, închis de OPC / FOTO

marele zid chinezesc

Încă un restaurant din Timișoara, închis în urma unui control al celor de la Protcția Consumatorului. De această dată, a fost făcută o reclamație, iar inspectorii au mers să vadă care este situația.

Controlul de la restaurantul Marele zid chinezesc din Calea Martirilor, deținut de Bun Vast SRL, s-a desfășurat în vederea cercetării unei reclamații. „La extinderea controlului s-au constatat următoarele: în blocul alimentar au fost identificate materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare/ caracterizare necesare stabilirii conformității acestora, stare termică modificată. Întreg spațiul era neigienizat corespunzător, fiind prezente mucegaiul, mizeria și urme întărite de grăsime, precum și insecte vii”, a transmis Mihai Alin Gubandru, șeful CRPC Vest.

Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, respectiv o amendă în cuantum de 7.000 lei și un avertisment.

Restaurantul a fost închis temporar, până la remedierea neregulilor. Au fost oprite, de asemenea, de la comercializare produsele cu probleme. Dacă angajații restaurantului se mișcă repede, unitatea ar putea fi redeschisă chiar miercuri.

About Post Author