Razie în zona Gara de Nord. Tot murdar, tot cu cerșetori / FOTO

Poliția Locală și-a amintit de zona Gării de Nord, unde o simplă plimbare îți arată cât de departe e aceasta de lumea civilizată. Sunt și gunoaie, și cerșetori, și haos în trafic, și mizerie pe stradă.

Polițiștii locali de la Serviciul Siguranță și Ordine Publică și cei de la Serviciul Patrulare și Control Spațiu Public și Protecția Mediului au organizat, marți, o acțiune amplă în zona Gării de Nord. „Au fost vizat aspecte precum persoane care apelează la mila publică, abandon de deșeuri, oprire sau staționare neregulamentară”, transmite PLT.

În timpul acțiunii au fost găsiți șase oameni ai străzii, care au ajuns ulterior la centrul social de pe str. Telegrafului. Totodată au fost aplicate patru colante p autovehicule parcate neregulamentar și au fost verificate patru societăți comerciale pentru a se stabili dacă au documentele necesare desfășurării activității.

Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale pentru consum de alcool pe domeniul public, documente de identitate expirate, abandon de deșeuri. De asemenea, au fost constatate 10 nereguli care au fost transmise către instituțiile abilitate în vederea luării de măsuri pentru remediere.

About Post Author