18 ianuarie 2021

Raul Ambruș, președintele TNL Timișoara: Avem nevoie în continuare de o administrație liberală

ambruș

Ce te-ar determina, ca tânăr, să-ți dorești să devii vizibil în politică? Unul dintre liberalii care apar pentru prima dată pe o listă de consilieri explică: Timișoara trebuie să-și continue dezvoltarea și, dacă te poți implica, nu sta deoparte.

Raul Ambruș, președintele TNL Timișoara, este pe poziția a treia a listei liberalilor pentru CL Timișoara. Deși e membru de partid de când avea 18 ani, este pentru prima dată când candidează pentru o funcție publică. Ambruș crede că timișorenii au o mulțime de motive să fie mândri de orașul lor și, pentru ca lucrurile să continue pe aceeași linie, adminstrația locală ar trebui să fie tot liberală.

Tânărul liberal susține că, odată cu apropierea alegerilor, a observat, tot mai des, că „Timișoara este prezentată ca fiind un oraș subdezvoltat, care stagnează”. El consideră că „ultimul lucru de care avem nevoie în România este tipul de campanie negativă, în care aruncăm cu noroi în ceea ce avem bun în țară”.

„Timișoara este orașul cu cel mai mare centru istoric pietonal din România și din această parte a Europei, primul oraș din România cu transport public local pe apă, dar și singurul oraș de dimensiuni mari din România care are rețea de apă și canal pe toate străzile. Nu trebuie să uităm că în ultimii patru ani, la Gala Forbes Best Cities, Timișoara a fost premiată ca fiind cel mai indicat oraș pentru afaceri, urmat de Cluj. Excepție din clasament face Bucureștiul, fiind capitala țării. Pentru ca dezvoltarea orașului să continue, e nevoie și pe mai departe de o administrație liberală”, spune președintele PNL Timișoara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: