20 ianuarie 2021

Rareș Bogdan: Niciun ministru nu-și permite să nu țină cont de părerile lui Nicolae Robu

rareș bogdan

Timișoara este susținută puternic de guvernul PNL și nu poate fi vorba despre vreun boicot la adresa primarului ei. Este ceea ce susține europarlamentarul liberal Rareș Bogdan, aflat în campanie electorală prin Timiș.

Chiar în debutul campaniei electorale, primarul Timișoarei susținea că tot ce face e boicotat, chiar și de la cel mai înalt nivel. Asta, deși partidul din care face parte e la guvernare. „Toate lucrurile pe care le-am făcut nu au fost simplu de făcut, mai ales că tot timpul am avut de luptat (…) Pe de o parte, să fiu puternic, să suport calomniile, pe de alta parte să înfrunt atitudinile de boicot de care am avut parte și în permanență. Știți ceva? Fără să vă spun concret, deși mă abțin nu greu să nu vă spun concret, le am și astăzi. Da, le am și astăzi cu PNL la guvernare la nivel național și la nivel local. Despre asta vom vorbi altă dată, poate”, afirma edilul. Se întâmpla într-una din conferințele sale de presă online.

Rareș Bogdan: Atenția pe Timișoara e foarte mare

Șapte zile mai târziu, față în față cu jurnaliștii, dar și cu europarlamentarul Rareș Bogdan pe post de invitat, președintele PNL Timiș a schimbat puțin discursul. Cu un nou atac la presă. „Dați-mi voie să spun ce am spus… Asta e ceea ce a înțeles mintea dumneavoastră. Dacă asta am spus eu, înregistrarea e foarte limpede. Eu am spus că un aparat existent – nu colegii mei de partid, în niciun caz – biocotează orașul și ne țin pe loc cu diverse avize, despre asta era discuția. Nicidecum despre ce spuneți dumneavoastră”, a spus acesta.

Rareș Bogdan a declarat, la rândul lui, că sub guvernarea PNL nu poate fi vorba despre niciun o piedică pusă Timișoarei. „Liderii naționali ai PNL sau colegii mei miniștri cu siguranță nu boicotează nici Timișoara și nici pe Nicolae Robu. Faptul că sunt eu aici e o dovadă. (…) Nicolae Robu e susținut, Timișoara e susținută. Niciun ministru nu-și permite să nu țină cont de părerile lui Nicolae Robu și de doleanțele timișorenilor. (…) Atenția pe Timișoara este foarte mare”, a declarat europarlamentarul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: