Rapelul de la Maratonul Vaccinării, tot la CRAFT

La finele săptămânii viitoare, cei care s-au imunizat anti-Covid pe durata Maratonului Vaccinării de la Timișoara trebuie să facă doza de rapel. Nu se va întâmpla la Sala Olimpia, cum s-a anunțat inițial.

maratonul vaccinării

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat, sâmbătă, o hotărâre în baza căreia s-a aprobat schimbarea temporară a destinației actuale a Sălii Polivalente a Centrului Regional de Afaceri Timișoara, pentru perioada 10 – 17 mai. Aici va funcționa un centru de vaccinare, pentru rapelul la Maratonul Vaccinării, care se va desfășura în perioada 14 – 17 mai.

Inițial, se anunțase că „maratonul de rapel” va fi organizat la Sala Olimpia. Între timp, pentru că la CRAFT lucrurile au mers foarte bine, va fi folosit același spațiu pentru vaccinare. Sala mare a CRAFT a fost pusă la dispoziția organizatorilor maratonului de vaccinare gratuit, de către CCIAT.

Maratonul Vaccinării de la Timișoara a fost prima acțiune de acest gen organizată în România. În cele 64 de ore în care centru a funcționat non-stop au fost imunizate peste 6.700 de persoane.