Puteți trece și în acest weekend cu bicicleta în Serbia

pista de biciclete

foto: arhivă, pista spre Serbia

Punctul provizoriu de trecere a frontierei de pe digul râului Bega va fi deschis din nou în acest sfârșit de săptămână. Puteți ajunge pe bicicletă la Zrenjanin.

„Continuă inițiativa Consiliului Județean Timiș de facilitare a traversării frontierei româno-sârbe. Astfel, și în acest weekend se va putea trece pe la punctul de frontieră înființat la Uivar, pe pista de biciclete care leagă Timișoara de Zrenjanin”, a anunțat CJ Timiș.

Punctul provizoriu de trecere a frontierei este chiar pe pista de biciclete. Următoarele weekenduri în care va fi deschis, între orele 8 și 20, sunt 24 – 25 iunie; 29 – 30 iulie; 26 – 27 august; 23 – 24 septembrie și 28 – 29 octombrie.

Pista de biciclete de pe digul Begăi a fost construită cu fonduri europene, fiind dată în funcțiune în 2015. Ea are o lungime totală de peste 70 kilometri, din care 37 km pe teritoriul României, și uneste Timișoara de orașul Zrenjanin.

Între România și Serbia ar urma să fie deschis un punct permanent de trecere a frontierei, atât pentru bicicliști, cât și pentru ambarcațiuni.

About Post Author