PSD Timiș are șefi noi. Dogariu și Răducanu, în echipa lui Simonis

psd timiș

PSD Timiș are o echipă complet nouă de conducere și, în două săptămâni, își va anunța candidatul la Primăria Timișoara. Sunt trei persoane pe lista scurtă, iar unul este o femeie.

PSD Timiș s-a întrunit, în a doua zi de Crăciun, în prima ședință a Comitetului Executiv Județean, de la numirea ca președinte interimar a lui Alfred Simonis. Deciziile luate sunt de natură organizatorică și au vizat schimbarea întregii echipe de conducere.

„Locul lăsat liber de președinte executiv a fost luat de Eugen Dogariu, iar postul de secretar executiv a fost preluat de Sebastian Răducanu”, a declarat președintele Alfred Simonis. Potrivit acestuia, candidatura lui Călin Dobra la președinția CJ Timiș este bătută în cuie. „Călin Dobra este candidatul nostru la funcția de președinte al CJ”, mai spune Simonis.

PSD Timiș nu are încă un candidat la Primăria Timișoara, dar „ecuația” va fi rezolvată în scurt timp. „Avem mai mulți candidați la PMT. În cel mult două săptămâni vom alege cea mai bună variantă”, a afirmat Alfred Simonis. Șeful filialei Timiș a PSD spune că pe lista scurtă sunt, în prezent, trei persoane. Printre acestea, și o doamnă.