PSD mai racolează un primar. Marinel Crăciunescu n-a vrut cu AUR

PSD

Primarul din comuna Curtea a decis să se alătur taberei social-democrate, cu exact trei luni înainte de alegerile locale. Apartenența la PSD este singura șansă pentru dezvoltarea localității, spune Marinel Crăciunescu, încă la Partidul Republican.

„Am decis să mă alătur Partidului Social Democrat și să candidez pentru un nou mandat de primar al comunei Curtea din partea PSD. Decizia mea poate vine ca o surpriză pentru unii dintre voi, dar ea este una normală ținând cont de faptul că am găsit multă deschidere din partea domnului președinte Alfred Simonis, care ne-a ajutat ori de câte ori i-am solicitat sprijinul. Avem proiecte în derulare, avem altele pentru care trebuie să obținem finanțări, iar lupta nu o putem duce singuri. E nevoie de un sprijin real și puternic, iar asta ne-a oferit Alfred Simonis și echipa sa. Am convingerea că am luat cea mai bună decizie în folosul comunității noastre”, a anunțat primarul Ovidiu Marinel Crăciunescu.

E încă un edil-șef care se alătură echipei PSD Timiș, după marele „exod” din urmă cu două săptămâni. Crăciunescu a câștigat în 2020 alegerile la Curtea sub sigla Partidului Republican. În prezent, această formațiune politică este în siajul AUR, președintele Marian Cucșa fiind unul dintre apropiații lui George Simion.

About Post Author