Promoția 2021 de la Universitatea de Vest a încheiat oficial studiile în Piața Libertății / FOTO

Universitatea de Vest a încheiat încă un ciclu educațional, astfel că promoția 2021 a pus oficial punct acestei experiențe. Ceremonia de absolvire s-a ținut în Piața Libertății, fiind transmisă și live pe Facebook.

Universitatea de Vest

Ceremonia a fost organizată de Universitatea de Vest, alături de partenerii săi tradiționali, companii reprezentative pentru mediul de afaceri. La evenimentul din Piața Libertății au participat studenți ai promoției 2021, rectorul, prorectorii, decanii și prodecanii facultăților, liderii organizațiilor studențești, managerii de departamente din universitate și invitați speciali.

„Sunteți noua generație de absolvenți UVT! Sunt mândru de voi și toți cei din această piață, profesori și părinți, simt același lucru! Ați absolvit la una dintre cele mai bune universități din țară, ați studiat în condiții imprevizibile, în timp ce întreaga planetă trecea prin cea mai grea încercare din ultimele decenii, v-ați adaptat, ați folosit tehnologia în favoarea voastră, iar azi sunteți aici, învingători.

Tehnologia, pe care voi o înțelegeți altfel decât generațiile precedente, poate să vă fie prieten sau adversar (…) Când erați elevi, poate vi se spunea la școală să stați cuminți în banca voastră. Acum, sunteți adulți și vă îndemn să nu stați în banca voastră, să nu fiți conformiști, ci să fiți originali, să provocați tiparele, să fiți deschiși la minte”, a spus rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Mesajul șefilor de promoție

Șefa de promoție UVT 2021 este o absolventă de la Facultatea de Sociologie și Psihologie.„Universitatea de Vest este locul în care am avut parte de foarte multe oportunități, de la activități în sprijinirea dezvoltării profesionale, până la evenimente de socializare și recreaționale, toate formative, toate memorabile. Momentul de azi reprezintă un sfârșit, dar și un nou început, pentru fiecare dintre noi”, a spus, de pe scenă Denisa-Elena Durle.

Șeful de promoție a provenit de la Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie. „Mediul academic merită recunoștința noastră, acesta oferă unica ocazie de a lăsa ceva în urmă, nu doar copiilor și nepoților, ci și umanității întregi. Vă doresc să aveți succes în tot ce vă propuneți și să nu vă lăsați opriți nici de pandemie, nici de ploi, nici de granițe sau regimuri politice și să nu vă abateți de la scopul vostru: Become Your Best!”, a conchis Tudor-Ioan Suciu.