Pro România Timiș vrea un senator și doi deputați. Deși nu vrea alegeri

pro românia

Campanie online, în condții de pandemie, și pentru Pro România Timiș. Coordonatorul filialei, Adrian Pau, mai vrea un mandat de deputat, dar spune că alegerile nu ar trebui să fie acum o prioritate.

„Eu cred că sănătatea ar trebui să primeze, dar dacă PSD și PNL vor să facem campanie în aceste condiții, o să facem. Am depus candidaturile, alături de colegii de la ALDE, care au devenit membri ALDE, până la fuziune. Mă bucur că am reușit să facem acest lucru”, a declarat, joi, Adrian Pau. Acesta vrea un al doilea mandat de deputat, așa că deschide lista pentru Camera inferioară a parlamenului. Pe locul al doilea este Marian Coandă, venit de la ALDE.

Pe lista pentru Senat , primul loc este ocupat de Nicu Birău, actual primar de Variaș. Acesta spune că, dacă va câștiga, va renunța la funcția de edil-șef, pentru a putea ajuta comunitatea locală dintr-o poziție superioară. Ținta Pro România pentru aceste alegeri este un senator și doi deputați. „Nu cred că este un obiectiv greu de atins. Vom vedea ce avem de făcut în campanie, nu vom putea să ne împărțim materialele decât, probabil, tot cu firme de curierat, pentru că sunt semnale că traficul va fi foarte redus”, a spus Pau.