31 martie 2020

Pro România are ținte pentru alegerile locale. Vrea „vici” la PMT și CJ Timiș

cj timiș

Filiala Timiș a Pro România știe ce vrea de la viitoarele alegeri locale: un viceprimar în Timișoara și un vicepreședinte la CJ Timiș. Candidații nu au fost anunțați, dar, în 15 februarie, ar trebuie să vină Victor Ponta și să-i prezinte.

Deputatul Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș, spune că filiala încă nu a stabilit candidații la cele două funcții importante din județ, cea de primar al Timișoarei, respectiv președinte al CJ. Pau este însă foarte optimist în ceea ce privește succesul acestora. Ba mai mult, vorbește despre funcții administrative de top și chiar de o alianță cu PNL.

„Nu am stabilit care dintre noi va candida la CJ și la Primăria Timișoara. Vă spun însă că vom avea vicepreședinte de consiliu județean și viceprimar. Poate fi și o alianță cu PNL”, spune actualul deputat. El nu va candida la Primăria Timișoara. „Nu candidez la Primăria Timișoara. Îmi place la Consiliul Județean Timiș”, a mai declarat acesta.

Candidații Pro România la alegerile locale, în Timiș, ar trebui să fie anunțați, peste două săptămâni, chiar de președintele partidului, Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: