Priveghi cu lăutari în Fratelia, amendat de polițiștii locali

fratelia

Un priveghi care se ținea în zona Fratelia a deranjat atât de tare vecinii, încât a fost nevoie de două vizite ale polițiștilor locali, ca să se facă liniște. Deși participanții au invocat „tradiția”, au fost date amenzi serioase.

Polițiștii locali de la Intervenție Rapidă au ajuns miercuri seară pe strada Progresul, în Fratelia, unde existau reclamații că e gălăgie și muzică prea tare. Oamenii legii au constatat că este în desfășurare un priveghi, la care participau aproximativ 100 de persoane. Familia în casa căreia avea loc evenimentul a fost sancționată, conform Legii 61 /,1991, republicată, cu 1.500 lei. Două ore mai târziu, polițiștii locali au revenit la aceeași adresă, deoarece s-a semnalat că muzica a fost dată din nou mai tare, producând disconfort vecinilor. A urmat a doua amendă, de această dată în valoare de 3.000 de lei.

„Persoana sancționată a motivat că a dat muzica la maxim pentru că «așa este tradiția». Polițiștii locali atrag atenția că vor lua măsurile legale ori de câte ori se constată încălcarea legislației în vigoare, indiferent de evenimentul care are loc, dacă prin zgomotul produs sunt cetățenii care locuiesc în apropiere”, a transmis PLT.

About Post Author