Prinși în timp ce își luau coletul cu 9 kg de canabis trimis din Spania

droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara au documentat activitatea infracțională a două persoane, bănuite de trafic de droguri.

Un bărbat de 41 de ani și o femeie de 24 de ani au fost prinși în flagrant în timp ce preluau un pachet cu droguri. Acesta conținea 9 kilograme de canabis și fusese trimis din Spania, ca orice colet obișnuit.

„Acțiunea s-a desfășurat în contextul măsurilor întreprinse de polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru combaterea traficului internațional de droguri, în care sunt implicate grupări infracționale ce au ca preocupări introducerea în țară de droguri de risc, respectiv cannabis și distribuirea acestora la nivel stradal”, transmite IPJ Timiș.

Cei doi au fost inițial reținuți pentru 24 de ore, pentru trafic internațional de droguri de risc și trafic de droguri de risc. Ulterior, ei au fost arestați preventin pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Regionale a Vămilor Timișoara.

About Post Author