Prins cu 205 km / h, pe A1. Vitezomanii, la ei acasă pe tronsonul Lugoj – Margina

viteză

Au stat câteva ceasuri pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, tronsonul Lugoj – Margina, și au prins mai mulți șoferi care „și-au dat” cât au putut pe șoseaua de mare viteză. Recordul este de peste 200 km h, dar au fost și alții care au trecut de 180 km / h. Toți au rămas fără permise.

Polițiștii au dat 46 de amenzi, după cum urmează: 17 pentru nerespectarea limitei legale de viteză; 4 pentru oprirea nejustificată pe banda de urgență a autostrăzii; 14 pentru alte abateri la regimul rutier (nefolosirea centurii de siguranță sau a luminilor de întâlnire pe autostrada). De asemenea, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea timpilor de conducere și repaus la automarfare, conform O.G 37/2007.

Au fost reținute, în vederea suspendării, cinci permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Recordul zilei îi aparține unui bărbat de 41 ani, care a fost prins de radar circulând cu 205 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu 1.305 lei și a rămas fără permis pentru 120 de zile. La fel a pățit și un tânăr de 34 ani, care avea „doar” 190 km / h.

Alți trei șoferi, prinși cu viteze cuprinse între 186 și 189 km / h, au fost amendați cu 1.305 lei și au rămas pietoni pentru următoarele 90 de zile.

Cea mai mare amendă a încasat-o un șofer de autotren, care „a utilizat un dispozitiv cu proprietăți magnetice, ducând la alterarea datelor înregistrate de aparatura tahograf”. Sancțiunea a fost de 12.000 lei, „ca măsură complementară fiind aplicată imobilizarea ansamblului de vehicule până la punerea în legalitate”.

About Post Author