Primăria Timișoara mai și câștigă în fața sindicatului. Faza pe comisii

pmt

Cu o organigramă și un concurs de angajare suspendate definitiv de instanță, în urma acțiuni ale sindicatului, PMT anunță acum că a câștigat totuși un proces. Este vorba despre cel legat de contestarea formării comisiilor paritară și de disciplină.

„Primăria Timișoara obține o victorie definitivă în instanță într-un proces intentat de Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Timișoara. Judecătorii Curții de Apel Timișoara au pronunțat, marți, decizia definitivă într-un proces intentat de Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Timișoara și reclamanții Mirela Toc, Chiș Culiță și Vasile Florin Cioca, prin care aceștia contestau formarea comisiilor Paritară și de Disciplină din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.. Magistrații Curții de Apel au respins recursul formulat de reclamanți, dând dreptate Primăriei Municipiului Timișoara și considerând că cele două comisii au fost legal constituite”, a transmis, marți, Serviciul Comunicare al PMT.

PMT se laudă și cu faptul că, în primă instanță, a cărei decizie a fost menținută, s-a arătat că nu se susțin afirmațiile privind reprezentativitatea sindicatului la nivelul instituției.  Decizia de marți a Curții de Apel Timișoara este definitivă.

Până acum, primăria a pierdut însă în instanță, la fel de definitiv, procesul legate de organigrama de anul trecut, respectiv cel referitor la concursul de angajare organizat în luna ianuarie. Ambele rămân suspendate, la solicitarea aceluiași sindicat, până la judecarea pe fond a spețelor. Iar asta mai poate dura mult și bine.

Organigrama PMT rămâne suspendată. Curtea de Apel a respins recursul

About Post Author