Primăria caută un voluntar specialist în IT, pentru site. Șase luni, două ore / zi

voluntar

Se caută un voluntar, specialist în IT, care să dezvolte platforma beta a Primăriei Timișoara. Va fi nevoie de el, în prima fază, șase luni, timp de două ore pe zi. Ultimul contract cu firma Expertissa, care se ocupă de 20 de ani, de „imaginea” virtuală a PMT, a fost semnat, pe 12 luni, în iunie 2020.

Primăria Timișoara e în căutarea unui voluntar care să modernizeze site-ul instituției. Mai exact, să dezvolte versiunea beta.primariatm.ro. Candidatul ideal trebuie să aibă „skilluri” precum UX – user experience, UI – design de interfață, prototipare – Adobe XD, Sketch, Figma, „documentație, realizarea unui sistem de reguli CSS pentru implementarea design system-ului + documentație, implementare frontend/backend WordPress + Oxygen visual builder + WordPress forms, realizare de module/componente și template-uri pentru implementarea rapidă, implementarea/integrarea de soluții de formulare online și integrări back-office pentru gestiunea datelor colectate și actualizarea/îmbunătățirea conținutului”.

Șase luni, două ore / zi

Cine este interesat trebuie să completeze un formular de solicitare, care va fi trimis, alături de un CV recent, fie prin e-mail, cu subiectul „pentru call-ul de voluntariat pe IT”, fie la Camera 12, până în 30 iunie. Va fi un contract pe șase luni, ca perioadă de probă, cu posibilitate de prelungire automată cu încă șase luni. E nevoie de serviciile voluntarului care va fi selecționat două ore / zi, de luni până vineri. Cam ca la un job pe sfert de normă.

De două decenii, primăria are contract cu Expertissa Timișoara, pentru site-ul propriu. Firma este cea care a făcut prima pagină de web a PMT, care a costat, la vremea ei, în jur de 90.000 de euro ș a fost considerată una dintre cele mai avansate. De atunci, Expertissa este cea care se ocupă de întreținerea site-ului. Cel mai recent contract a fost semnat în iunie 2020, pe o durată de 12 luni, la un preț maxim de aproape 99.000 lei. În august 2020 a apărut și noua versiune a site-ului PMT, realizată pe platformă WordPress, cu Elementor.

About Post Author