Prețul nesimțirii când arunci gunoaie la colț de stradă: 30.000 lei / Video

deșeuri

Trei timișoreni au fost arși la buzunare, după ce au fost identificați drept cei care, profitând de întuneric, au lăsat în stradă saci cu deșeuri provenite din amenajări interioare. Doar în luna iunie, până acum, Poliția Locală a dat amenzi de aproape 45.000 euro pentru astfel de „isprăvi”.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au identificat, în aceste zile, două persoane care au abandonat, la începutul lunii iunie, pe timp de noapte, mai mulți saci cu moloz și alte resturi din construcții. Cei doi au fost sancționați cu câte 30.000 de lei, conform OUG 92/2021, cu măsura complementară de a ridica deșeurile depozitate la intersecția străzilor Mangalia cu Platanilor.

O a treia persoană care a abandonat deșeuri, tot pe timp de noapte, la intersecția străzilor Grofșoreanu cu Romulus, a fost identificată de polițiștii locali și sancționată cu 30.000 de lei. O altă persoană care a fost depistată chiar miercuri abandonând resturi la o rampă de sub podul din Calea Șagului a fost amendată cu 1.000 de lei.

Doar în luna iunie, polițiștii locali au aplicat, pe linie de mediu, 55 de sancțiuni, în valoare de 221.400 lei. „Îi atenționăm pe cei care intenționează să se ocupe cu astfel de îndeletniciri că beneficiază, în activitatea desfășurată, și de sprijinul locuitorilor, care pun la dispoziție informațiile pe care le au pentru a se lua măsuri împotriva celor care nu îi respectă prin murdărirea domeniului public”, transmite Poliția Locală.

About Post Author