Premieră în România: centru de vaccinare non-stop, la Timișoara. Cu Pfizer

Premieră în România: peste o săptămână va fi deschis un centru de vaccinare non-stop, unde imunizarea se va face doar cu ser Pfizer. Acesta va funcționa la Spitalul Județean și vor fi fluxuri separate, astfel că nu se va interacționa cu pacienții.

pfizer

„Începând din 23 martie, în Timiș, vor ajunge noi doze din vaccinul Pfizer. Cu această ocazie va fi deschis și primul centru de vaccinare din România care o să funcționeze în regim non-stop, în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Acest centru de vaccinare va funcționa cu 4 fluxuri pe zi și 4 pe timp de noapte și va putea deservi 480 de persoane în 24 de ore, 7 zile pe săptămână”, a anunțat, miercuri, prefectul Zoltan Nemeth.

Potrivit acestuia, va fi folosit doar vaccin Pfizer și, datorită fluxurilor separate, cei vaccinați nu vor interacționa cu pacienții spitalului.

Până la ora redactării acestei știri, pe listele de așteptare din Timiș, la centrele deja deschise, sunt înscrise peste 16.000 de persoane. Aproape 12.000 dintre acestea vor să fie imunizate numai cu vaccin Pfizer.

About Post Author