Polițiștii locali, trăgători de elită. Au mai câștigat un concurs de tir / FOTO

tir

sursa foto: Poliția Locală Timișoara

S-a schimbat conducerea Poliției Locale, dar un lucru rămâne: instituția continuă să câștige concursurile de tir. Directorul actual calcă apăsat pe urmele predecesorului lui în acest caz.

La poligonul de la Pădurea Verde s-a desfășurat, în weekend, ediția a 11-a a Turneul uiInternațional de Tir „Top Gun”. Au fost 21 de echipe din România, Ungaria, Serbia, Macedonia și Bosnia Herțegovina,. Echipele românești au venit din Timiș, Hunedoara, Arad și Caraș-Severin, de la inspectoratele județene de poliție, jandarmerie, ISU Banat, penitenciar, poliția de frontieră, Clubul Sportiv Municipal și Poliția Locală Timișoara.

În urma clasamentului final pe echipe, Poliția Locală Timișoara, pentru care au tras Attila Hajdu, Vasile Toma și Georgina Velicu-Mihăilă, a ocupat locul I, cu 176 de puncte din 180 posibile. Podiumul a fost completat cu Poliția de Frontieră Timiș și Jandarmeria Timiș. La individual, primul loc a fost ocupat de Vasile Toma, cu 60 de puncte din 60, iar pe doi a venit Attila Hajdu, cu 59 de puncte. Pe treapta a treia a urcat Lucian Micorici, de la IPJ Timiș.

Poliția Locală Timișoara a câștigat, de-a lungul timpului, mai multe concursuri de tir, și fostul director Dorel Cojan fiind un obișnuit al podiumurilor de acest gen.

About Post Author