Polițist de la Brigada de Operațiuni Speciale, rănit cu propria armă. Are 21 de ani

percheziții

foto: Arhivă

Incident ciudat, sâmbătă dimineață, în Calea Torontalului. Un tânăr a chemat ambulanța, medicii constatând că are „leziuni la nivelul feței”. E vorba despre un polițist de la Operațiuni Speciale, cu o plagă la nivelul bărbiei.

Tânărul de 21 de ani locuia cu chirie într-un apartament din Calea Torontalului. El a chemat ambulanța sâmbătă diminață, după ce și-ar fi tras un glonț în bărbie. Medicii au raportat incidentul la poliție, așa cum e procedura, ocazie cu care s-a constatat că bărbatul e angajat la Brigada de Operațiuni Speciale.

„Polițiștii din Timiș au fost sesizați de către medicii Spitalului de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței. Polițiștii s-au deplasat de urgență la spital, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii urmează să stabilească dacă a fost un accident sau o încercare de sinucidere.

About Post Author