25 septembrie 2020

Polițist de frontieră lovit de un contrabandist de țigări, la Grabaț

țigări

Incident grav petrecut joi seară, în Grabaț. Un contrabandist de țigări a lovit un polițist de frontieră, după ce, anterior, avariase mașina oamenilor legii.

Polițiștii de frontieră de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș au făcut, joi seară, o razie în județ. La un moment dat, pe drumul dintre Grabaț și Lenauheim, ei au făcut semn să oprească unui șofer aflat la volanul unei mașini despre care existau informații că este folosită la traficul de țigări de contrabandă.

Bărbatul a ignorat însă semnalele oamenilor legii și a încercat să fugă. Polițiștii au pornit în urmărierea lui, fiind alertate și alte echipaje ale Poliției de Frontieră. „Pe timpul urmăririi, șoferul a încercat să scape de polițiștii de frontieră, efectuând manevre periculoase, acroșând autospeciala polițiștilor, acesta fiind avariată”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Oamenii legii au reușit să oprească mașina în Grabaț, iar șoferul a vrut s-o ia la goană. A fost însă blocat de polițiști, moment în care a devenit violent și a lovit unul dintre agenți. „La controlul autovehiculului, in interiorul acestuia au fost descoperite țigări de contrabandă. Șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă si ultraj, în cauză fiind derulate cercetări sub coordonarea procurorului de cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare”, mai spun polițiștii de frontieră.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: