16 ianuarie 2021

Poliția Locală caută cerșetorii cu ajutorul timișorenilor. Unde trebuie să sunați

cerșetorii

În intersecțiile din Timișoara au reapărut cerșetorii.

De ceva vreme, în intersecțiile din Timișoara, dar și pe unele dintre străzile pietonale, au reapărut cerșetorii. I-au remarcat și polițiștii locali, care roagă cetățenii să anunțe locurile unde zăresc oameni ai străzii.

Polițiștii locali din Timișoara sunt implicați, în proporție de circa 85% din efective, în activități care au drept scop combaterea transmiterii noului coronavirus. Ei verifică persoanele izolate sau carantinate la domiciliu sau asigură paza la spitale, respectiv centrul de cazare pentru migranți de la Liceul CFR. De asemenea, fac controale în ceea ce privește respectarea legislației referitoare la purtarea măștii de protecție.

Direcția Poliția Locală a decis însă să apeleze la ajutorul cetățenilor, pentru a putea aduna de pe străzi cerșetorii sau persoanele fără adăpost. Acestea au reapărut în locurile publice. „Astfel de persoane au fost depistate în diferite locații din oraș, dar și în intersecții, unde reprezintă un real disconfort și chiar pericol pentru cetățenii Timișoarei. Facem apel la cei care observă astfel de persoane, să sesizeze locația la numerele de telefon 0256-246.112 sau 0256-968. Un echipaj se va deplasa la fața locului, pentru a lua măsurile legale”, a transmis PLT.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: