Poliția Locală, către patronii de terase: Faceți curați și spălați geamurile!

poliția locală

dav

Că tot e vara pe sfârșite, a apucat și Poliția Locală să vadă că unele terase sunt murdare și nici nu respectă vreo regulă de estetică. Proprietarii de astfel de localuri sunt avertizați să le curete și să le întrețină. Altfel, vor fi amendați.

„În urma controalelor efectuate în timpul acțiunilor organizate de Poliția Locală Timișoara la societățile comerciale în weekenduri și nu numai, în ultima perioadă, aceștia au depistat numeroase terase și cluburi unde curățenia lasă de dorit, iar estetica lipsește cu desăvârșire. Din acest motiv, atragem atenția agentilor economici care exercită activități de alimentație publică să respecte legislația în vigoare, având, potrivit HCL 371/2007 actualizată, o serie de obligații. Nerespectarea lor constituie contravenții și se sancționează, conform articolului 1, alineatul 2, din hotarârea menționată, cu amenzi cuprinse între 1.500 și 2.500 lei”, transmit reprezentanții PLT.

Oamenii legii îi anunță pe deținătorii de astfel de spații că trebuie să întrețină clădirile , să spele geamurile, să facă curățenie în curți, să deratizeze și să facă dezinsecție, să măture trotuarele și să încheie contracte cu firmele de salubrizare.

„Cetățenii care observă nereguli le pot semnala la numerele de telefon ale Poliției Locale 0256-968, 0256-246.112, sau prin email la adresa contact@politialoctm.ro”, mai spun cei de la PLT.

About Post Author