Piața volantă de la stadion se mută și în online. Puteți comanda acasă produsele pe care le știți deja

piața volantă

Fructe, legume, lactate, miere. Toate, produse de oameni harnici din jurul Timișoarei. Pentru a ne putea bucura de ele în continuare, fără a ne expune în spații aglomerate, le putem comanda online. Ne vor fi livrate în pragul ușii.

Piața volantă de la stadion este încă deschisă, dar destulă lume preferă să nu iasă în spații aglomerate. Și totuși… Cum facem să ne putem bucura în continuare de legume proaspete, de brânzeturi de calitate, de miere, ulei de dovleac și alte produse „adevărate”?

Din această întrebare s-a născut „Piața virtuală Timișoara”. Acesta este un grup special pentru anunțurile producatorilor care vor să-și livreze produsele la domiciliul celor interesați. „Suntem convinși că acest demers va ajuta atât producătorii locali, care au mare nevoie de sprijinul nostru, cât și cumpărătorii care-și doresc în condiții de siguranță produse proaspete, autohtone (…) Scopul nostru este de a crea legături și de crește consumul de fructe, lactate, miere și legume autohtone, de a facilita aprovizionarea direct de la producători, de a da o șansa fermierilor să-și valorifice produsele proprii”, sună descrierea grupului.

Practic, aici veți putea găsi datele de contact, lista de produse și prețurile unora dintre producătorii pe care îi cunoașteți deja din Piața volantă de la stadion.

About Post Author