Phoenix Buziaș promovează în premieră în Liga a III-a. Alături de „Lupii Tineri”

phoenix buziaș

Campioana județului Timiș la fotbal a câștigat „dubla” cu CSO Turceni, reprezentanta județului Gorj. Pentru Phoenix Buziaș este o premieră, fotbaliștii pregătiți de Cosmin Petruescu și Sorin Tomuș ducând echipa pentru prima dată în cel de-al treilea eșalon.

„Conferențiarul” Cosmin Petruescu a pregătit foarte bine jocul de la Turceni. Oltenii au ajuns rar la poarta trupei din Buziaș, fără să le dea timișenilor prea mari emoții. După o primă repriză în care nu s-a înscris niciun gol, Brian Filimon & compania au prins curaj în cea de-a doua repriză, când au controlat jocul.

S-au marcat și două goluri în actul secund, ambele în poarta celor de la CSO Turceni. Alex „Mexicanu” Birău a înscris primul, din lovitură de pedeapsă. După încasarea primului gol, gazdele au căzut fizic, iar Phoenix Buziaș a profitat și a mai înscris o dată prin Răzvan Rus. Scorul final a fost 2-0, la fel ca în urmă cu o săptămână, când favoriții celor din galeria „Lupii tineri” disputau turul barajului pe teren propriu.

Echipa pregătită de Cosmin Petruescu și Sorin Tomuș a fost însoțită la Turceni și de un grup al galeriei „Lupii Tineri”, care a creat o atmosferă de meci mare la Turceni, încurajându-și favoriții pe tot parcursul jocului. Suporterii s-au bucurat pentru promovarea în premieră și la vestiare, împreună cu jucătorii și antrenorii de la Phoenix Buziaș.

About Post Author