Pericol public. BMW, găsit în trafic fără discuri de frână pe spate! / FOTO

bmw

Un timișean a fost, din fericire, tras pe dreapta, înainte să cauzeze o tragedie. El demontase nici mai mult, nici mai puțin decât discurile de frână ale roților din spate ale BMW-ului său vechi de peste 20 de ani.

„Astăzi, de Ziua Mondială a Logicii, ne întrebăm care poate fi logica din spatele unui gest care iți pune în pericol viața, la propriu. Colegii noștri de la RAR Caraș-Severin au verificat un autovehicul care a fost oprit de polițiștii rutieri și au constatat că îi lipseau discurile de frână ale roților din spate. Ați citit bine, discurile de frână nu mai existau, erau demontate”, transmit cei de la Registrul Auto Român.

Potrivit acestora, în primul semestru de anul trecut, 2.500 din cele 37.573 mașini verificate prezentau risc iminent de accident.

Mașina pericol public este un BMW Seria 3, fabricat în urmă cu mai bine de 20 de ani. Proprietarul acesteia a rămas fără talon și va trebui să plătească o amendă consistentă. Pentru a-și putea conduce din nou autovehiculul pe drumurile publice, el va trebuie să treacă din nou testul RAR.

About Post Author