Percheziții în Complexul Studențesc, la traficanții de droguri

droguri

Polițiștii și procurorii DIICOT au făcut joi percheziții în zona Complexului Studențesc, dar și alte cartiere, la o rețea de traficanți de droguri. Aceasta era formată din români și tunisieni și funcționa din 2021.

„La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara, efectuează 15 percheziții domiciliare, în județul Timiș, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată. Începând cu 2021, o rețea formată din cetățeni români și străini (tunisieni, înmatriculați la studii superioare în România) ar fi comercializat direct sau prin intermediari droguri de risc și mare risc (canabis, cocaină, ecstasy, 3-CMC, amfetamină, ketamină, LSD), pentru sume cuprinse între 100 și 1.000 de lei”, a transmit DIICOT Timișoara.

Vor fi duse la audieri 15 persoane, printre care și studenți tunisieni. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Au participat și polițiști din cadrul serviciilor de combatere a criminalității organizate Arad și Caraș-Severin și Serviciului Criminalistic – Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

About Post Author