Pavel Popescu, președinte interimar la PNL Sector 4 București

pavel popescu

Pavel Popescu, deputat liberal de Timiș, face parte din conducerea interimară a PNL București. El a fost validat luni, în ședința conducerii partidului. Foștii lideri au demisionat după scorul mic de la europarlamentare.

Pe 3 iunie, Cristian Buşoi a demisionat de la șefia PNL București, precizând că „cel mai înţelept lucru este să ne retragem”. Pe 25 iunie, Violeta Alexandru, consilier al lui Ludovic Orban, a fost validată, în şedinţa Biroului Executiv al partidului, în funcţia de preşedinte interimar al PNL Bucureşti. Alexandru a primit această funcție, deși, cu o zi înainte de vot, peste 600 de liberali semnaseră o scrisoare prin care îi cereau lui Rareş Bogdan să preia şefia PNL Bucureşti.

Luni, în ședința conducerii PNL, au fost validate noile echipe de conducere ale filialelor de sector. Potrivit unor surse din partid citate de presa centrală, la sectorul 1 a fost validat Sebastian Burduja, la sectorul 2 – Monica Anisie, la sectorul 3 – Antonel Tănase, la sectorul 4 – Pavel Popescu, la sectorul 5 – Cristian Băcanu, iar la sectorul 6 – Ciprian Ciucu.

Pavel Popescu este deputat de Timiș, fiind la primul mandat în parlament. Nu mai departe de săptămâna trecută, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, vorbea despre candidaturi impuse de la centru și nemulțumirile pe care acestea le-ar stârni în filială. Printre nominalizați, alături de senatorul Alina Gorghiu și deputatul Ben-Oni Ardelean, aflat la al doilea mandat pe circumscripția Timiș, era și Popescu.

About Post Author