Patru pentru primărie. USR te așteaptă să-i cunoști pe cei care vor să-i ia locul lui Nicolae Robu

program cu publicul

foto: Arhivă

Patru candidați se luptă pentru o nominalizare. Vrei să-i cunoști și tu? USR Timiș te așteaptă să vezi cine sunt cei care sunt dispuși să intre în cursa electorală din iunie 2020, contra lui Nicolae Robu. Dezbaterea e publică și poți asista la ea.

Uniunea Salvați România a decis să-și facă total transparentă competiția internă pentru Primăria Timișoara. Sunt patru candidați, iar cel care va intra în competiție contra lui Nicolae Robu va fi desemnat pe 20 iulie, în urma votului tuturor membrilor USR Timișoara. Cei patru sunt Alexandru Cadar, Nicu Fălcoi, Dominic Samuel Fritz și Aida Szilagyi.

Citește și: Luptă în trei la USR Timiș, pentru Primăria Timișoara. Fritz, Szilagyi și Cadar, nu încă și Fălcoi

Citește și: S-a hotărât în ultima zi. Și Nicu Fălcoi vrea să fie primar

Ei se vor înfrunta în prima dezbatere publică din această campanie. Se întâmplă sâmbătă, 29 iunie, la Centrul Regional de Afaceri. „Scopul acestui eveniment este acela de a da timișorenilor ocazia de a-i cunoaște pe candidații USR și de a le adresa întrebări despre viitoarea administrație. Vă așteptăm să vă convingeți singuri că USR chiar face lucrurile într-un mod diferit, transparent și cu respect pentru cetățean. Ne dorim să fie prezenți cât mai mulți sceptici, pentru că doar prin dialog direct putem împinge orașul într-o direcție bună”, transmit cei de la USR Timiș. Dacă vreți să-i cunoașteți pe cei patru, sunteți așteptați de la ora 15 la CRAFT, în Sala Europa.

About Post Author