Pasajul din Freidorf, de pe Centura de Sud, prinde contur. Se lucrează în continuare noaptea / FOTO

centura de sud

default

Pe șantierul de la Centura de Sud se lucrează și noaptea, antreprenorul mobilizând câteva sute de muncitori. Șoseaua trebuie să fie gata în iulie, adică în aproximativ patru luni.

Pe șantierul centurii Timișoara Sud a început, de câteva zile, montarea grinzilor și la pasajul din zona Freidorf, peste DJ 591, Timișoara – Sânmihaiu Român.

„Muncitorii sunt mobilizați în continuare în două schimburi, pentru lucrările la partea de drum fiind activitate și pe timp de noapte. Se lucrează la șanțuri, podețe, la așternerea de balast, piatră spartă și strat de bază pe diferite sectoare între Chișoda și Moșnița Nouă”, transmite DRDP Timișoara.

Pentru poduri și pasaje, muncitorii sunt pe șantier atâta timp cât permite lumina naturală. Se fac lucrări precum armare, cofrare, betonare, guri de scurgere, aplicare hidroizolație etc. Continuă și lucrările de relocare a rețelei de apă din zona Moșnița Nouă.

Pe șantierul de la Centura de Sud, reluat în iulie 2023, lucrează asocierea SA & PE Construct SRL (lider) – Spedition UMB – Tehnostrade SRL. Totul trebuie să fie gata, conform contractului, în iulie 2024.

About Post Author