Pacea lui Ciucă, la Timișoara. Nica: Dacă nu ar fi nemulțumiri în PNL, înseamnă că nu ar fi PNL

PNL Timiș

foto: Arhivă

Lăsați orgoliile deoparte. Când lucrezi într-o echipă trebuie să faci și sacrificii interpersonale. Este mesajul lui Nicolae Ciucă pentru liberali, la finalul ședinței de la Timișoara. Alin Nica și Dănuț Groza trebuie să rezolve nemulțumirile colegilor din filială.

„Domnul președinte de filială (n.r. – Alin Nica) și secretarul general (n.r. – Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare) au prezentat răspunsurile în conformitate cu viziunea dumnealor de a conduce în continuare filiala Timiș. Am concluzionat că actuala conducere își exercită prerogativele și își asumă un plan de măsuri, astfel încât toate problemele care au fost ridicate de primarii PNL să poată fi soluționate, atât pe componenta de lucru politic, cât și pe partea administrativă. Luăm cu noi la București o serie de detalii pe care nu le știam și va trebui să le discutăm la nivelul miniștrilor, să vedem în guvern cum deducem toată această birocrație de care se plâng toți primarii”, a spus Nicolae Ciucă, la finalul discuțiilor.

Alin Nica rămâne șef la PNL Timiș, dar are de rezolvat nemulțumirile existente la nivel de filială. Iar în Timiș se pare că există multe orgolii. „Toate acestea țin de relațiile interpersonale, de orgolii personale, și când vrei să faci echipă într-o filială, într-un partid politic, trebuie să faci și sacrificiu de orgoliu”, a mai declarat Ciucă.

„Filiala zic că va ieși întărită”

De cealaltă parte, Alin Nica a vrut să arate că e normal ce s-a întâmplat. „PNL este un partid viu. Dacă nu ar fi nemulțumiri în PNL, înseamnă că nu ar fi PNL. Filiala eu zic că va ieși întărită pentru că toate aceste zvonuri din ultima vreme au fost hrănite de adversarii noștri politici. Acest moment al adevărului l-am solicitat chiar eu, astfel încât colegii mei să nu mai fie supuși asaltului venit din partea opozanților noștri din exterior, ci să fie o edificare asupra situației de la noi din partid și cred că am reușit acest lucru”, a spus Alin Nica.

Președintele PNL Timiș a vorbit și despre primarii care ar urma să plece din partid. În plus, l-a anunțat pe Dan Vîrtosu drept candidatul liberalilor în Giroc. „Îl avem aici pe domnul viceprimar, cu atribuții de primar de la Giroc, va fi viitorul candidat al PNL la Giroc. Vom câștiga și va fi a treia localitate din județ cu 40.000 de locuitori. În alte localități din jurul Timișoarei avem deja candidați . Unul dintre colegi a fost deja aici, de la alt partid și, cât de curând, vom face publice aceste chestiuni. Știu că se discută la PSD, domnul Simonis se laudă că are șapte, opt, zece primari de la alte partide, pe care îi atrage. Noi nu batem toba cu aceste chestiuni, ne gândim la comunitățile locale. Avem patru primari care au venit alături de noi”, a conchis Alin Nica.

About Post Author