Ovidiu Hrin, premiu la un concurs de design cu 20.000 de proiecte înscrise

Ovidiu Hrin

sursa foto: Facebook / Ovidiu Hrin

Un proiect creat la Timișoara a fost premiat la una dintre cele mai exigente competiții mondiale de design. Au fost înscrise la Red Dot Design Award în jur de 20.000 de proiecte, iar Ovidiu Hrin a reușit să câștige o nouă distincție.

„Anul ăsta marchează în istoria studioului de design Synopsis™ prima noastră distincție câștigată la Red Dot Design Award, una dintre cele mai relevante și exigente competiții de design de pe glob (…) Nu știu cum să-mi exprim mai coerent sentimentul care mă cuprinde în momentul de față (acest mix de onoare, bucurie, mândrie, fericire, extaz, tristețe, recunoaștere) altfel decât prin a mulțumi.

A mulțumi pentru întregul nostru parcurs de până acum, pentru oamenii cu care am avut norocul și onoarea să lucrăm și alături de care am crescut timp de 20 de ani. Pentru toți pașii pe care am ales să-i facem împreună de-a lungul acestui proces de creștere”, spune designerul timișorean Ovidiu Hrin.

Etichetă pentru o Fetească Neagră

Nu e la prima distincție prin care îi sunt recompensate, de-a lungul anilor, lucrările realizate în diverse proiecte. E însă prima dată când studioul său participă la acest concurs. „Am făcut-o cu un proiect pe care l-am finalizat anul trecut: eticheta și ambalajul pentru gama specială de Fetească Neagră a cramei Valeaeden din zona Tirolului. M-a bucurat și mai mult vestea după ce am parcurs scrisoarea de felicitare din partea președintelui și după ce am digerat și PR information-ul primit din partea managementului Red Dot Design Award în care am fost anunțat că anual participă aproximativ 20.000 de proiecte în această competiție”, continuă Ovidiu Hrin.

Echipa completă a proiectului, așa cum a fost ea înscrisă în concurs, este „Silvia Hrin – Project Management & Research, Illustration, Paul Huiet – Technical Advisor, Roberto Scarafoni – Account management, Silvia Hrin & Ovidiu Hrin – Brand management, Ovidiu Hrin – Design & Art Direction & Design Management, Seba Tataru – Photography, Ovidiu Hrin & Raffaello Feffo Faustini – Production Management”.

About Post Author