Ovidiu Drăgănescu, oficial subprefect de Timiș

Echipa de conducere a Prefecturii Timiș este aproape completă. Guvernul l-a numit, miercuri, în funcția de subprefect pe liberalul Ovidiu Drăgănescu. Mai e de pus om pe postul nou înființat de secretar general.

Ovidiu Drăgănescu (stânga), alături de Eugen Dogariu

Ovidiu Virgil Drăgănescu revine în conducerea Prefecturii Timiș, pe funcția de subprefect, în urma deciziei de miercuri din ședința de guvern. El este unul dintre fondatorii filialei Timiș a PNL, în 1990. A fost, de asemenea, președinte al filialei, dar și secretar general al PNL și membru în Biroul Politic central.

Ovidiu Drăgănescu a ocupat și funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, dar a fost și deputat timp de două mandate, în perioada 1996-2004. Ulterior, a fost numit prefect de Timiș.

În acest moment, echipa de conducere a Prefecturii Timiș este formată din Zoltan Nemeth (USR) – prefect, Andrei Molnar (UDMR) și Ovidiu Drăgănescu (PNL) – subprefecți. Mai trebuie numit și secretarul general, funcție nou înființată și vizată, cel puțin teoretic, de Mircea Băcală. Noul subprefect va depune jurământul după ce hotărârea de guvern va fi publicată în Monitorul Oficial.