Orare noi pe liniile M36 și M46. Special pentru elevi

stpt

Copiii de la Sânmihaiu Român și Șag pot veni cu STPT la școală, la Timișoara. De luni, 9 septembrie, liniile M36 și M46 vor avea avea trasee și grafice modificate.

STPT şi primăriile comunelor Sânmihaiu Român şi Şag modifică traseele a două linii metropolitane. Totul, pentru ca elevii care trebuie să vină la școală la Timișoara să poată folosi fără probleme transportul în comun. De luni, 9 septembrie, traseul şi graficul autobuzelor M36 şi M46 vor fi modificate astfel:

  • traseul liniei M36, pentru cursa cu plecare la ora 6,40 din Sânmihaiu German, va fi prelungit până în Piaţa Mocioni (Sinaia), cu sosire în staţia Piaţa Mocioni/Sinaia la ora 7,21. Pentru a transporta elevii spre Utvin, Sânmihaiu Român şi Sânmihaiu German, linia M36 va avea o cursa cu plecare din Piaţa Mocioni (Sinaia) la ora 14,40, cu sosire la Sânmihaiu German (capăt de linie) la ora 15,21
  • traseul liniei M46, pentru cursa cu plecare la ora 7 din Şag, va fi prelungit până în Piaţa Mocioni (Sinaia), cu sosire în staţia „Piaţa Mocioni/Sinaia” la ora 7:37. Pentru returul spre localitatea Şag, linia M36 va avea o cursă cu plecare din Piaţa Mocioni (Sinaia) la ora 14,05, cu sosire la Şag (capăt de linie) la ora 14,40.

About Post Author