Omu Gnom, în concert la Faber

omu gnom

În 11 mai, Faber vă dă întâlnire cu unul dintre artiștii reprezentativi ai rapului underground românesc: Omu Gnom. Concertul va fi o călătorie în timp prin toate albumele artistului, cu începere de la „Ai grijă să n-ai griji”.

Amatorii de hip hop sunt invitați, la sfârșitul săptămânii, la un concrt care va avea loc în curtea Faber, cu unul dintre artiștii reprezentativi ai rap-ului underground românesc: Omu Gnom. În deschiderea show-ului vor fi DJ Undoo și MCs United (Gemini JAXX x Kaos INK x Kara x Megga Dillah x DJ Mack).

Omu Gnom va face o incursiune în aproape toate albumele sale, de la „Ai grijă să n-ai griji”, la ultimul material apărut la sfârșitul anului trecut, „Între timp”. Recunoscut pentru rigoarea și complexitatea scrisului, Omu Gnom este unul dintre cel mai longevivi reprezentanți ai underground-ului românesc, având peste 20 albume, multe dintre ele devenind clasice.

Centrul cultural Faber vă promite, așadar, un concert cu un vibe aparte și o seară de conscious rap cu ritmuri clasice de hip hop. Biletele la preț de pre-sale se pot cumpăra de AICI.

About Post Author