O’leaf, bistroul cu măslin. Un nou loc de… gustat cu prietenii, la Timișoara / FOTO

Budincă de in? Matcha latte? Tarte raw cu ciocolată? Fac parte din preferințele voastre sau aveți doar curiozități și vreți să le încercați – e mai puțin important. Sigur e că le veți găsi de acum în centrul Timișoarei, într-un loc colorat și prietenos.
O’leaf este cel mai nou bistro deschis în centrul istoric al Timișoarei, pe strada Eugeniu de Savoya 10. E o afacere de familie, deschisă de oameni care cred că poți mânca bine și gustos, chiar și fără carne.
La O’leaf, vegetarienii vor găsi tot felul de tentații culinare, pregătite atent din ingrediente naturale, cumpărate de la producători locali. Bistroul e un loc perfect pentru un brunch sau un prânz liniștit, într-o atmosferă caldă.
Dacă ajungeți aici, nu uitați să încercați preparatele de bază de matcha. Par să fie un trademark al locului și, dacă sunteți neinițiat într-ale acestei băuturi, puteți primi și explicații. În rest, meniul e „dolofan”și credem că și în cazul în care sunteți „carnivor” cu vechime, nu veți pleca acasă flămând.
Și mai e ceva: în mijlocul localului e un măslin viu, pentru că, nu-i așa, un prânz cu prietenii trebuie să fie mereu liniștit. O’leaf este, așadar, un loc în care puteți puteți avea pe masă produse sănătoase și pregătite cu grijă pentru sănătate, dar și foarte gustoase.