Olandezii de la NetRom fac angajări în Timișoara. Birou nou, din septembrie

NetRom Software, filiala din România a companiei olandeze NetRom Software BV, deschide un centru de dezvoltare în Timișoara. Vor fi angajați aproximativ 100 de specialiști IT, care vor lucra în dezvoltarea de software pentru e-commerce, HR, asigurări, financiar, mobilitate, sănătate.

netrom

Biroul NetRom din Timișoara va ocupa o suprafață de 1.100 metri pătrați și va funcționa în ISHO Offices. NetRom este o companie olandeză de software ce dezvoltă soluții pentru furnizori independenți de software sau departamente IT ale organizațiilor mari.

Subsidiara din Timișoara va funcționa ca parte a centrului de dezvoltare NetRom Software din România. Echipa centrului, deschis încă din 1999, numără, în prezent, peste 375 de oameni. „Timișoara este un oraș atractiv, care oferă specialiști cu excelente abilități tehnice, și a devenit un hub de resurse umane pentru domeniul tech. Promisiunea NetRom față de clienții săi este atragerea și reținerea profesioniștilor talentați și pasionați de tehnologie. Suntem într-un proces constant de creștere susținută care, începând din această toamnă, continuă și în Timișoara”, spune Han In’t Veld, Managing Director.

Noul birou din Timișoara va fi funcțional din septembrie 2021 și va genera 90 de locuri de muncă cu specializare ridicată.

Având componenta office finalizată, zeci de familii care locuiesc deja în clădirile rezidențiale și majoritatea spațiilor de servicii funcționale sau în curs de amenajare, Isho este deja un loc de referință pentru zona centrală a Timișoarei. Recent, Isho a anunțat amenajarea unui restaurant Stradale și a cafenelei de specialitate Mitzu din lanțul condus de Chef Foa. Proiectul va include un hotel Radisson Blu, o zonă pietonală amplă, spații verzi și de relaxare și servicii diverse.